Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja serwera Inferno Cabal

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rate Serwera

Exp 250x

Skill 250x
Craft 35x
DropRate 5x
AlzRate 10x
AlzBomb 10x
PetExp 30x
Wexp 30x
ItemDrop 3x

Drop Table: Pliki z Fallena

Start Class Rank: 11

Start Honor Rank: 6
Start Gear: Stit Set+6 slotowany i z craftem

BM III - za 60kk!
NEW BM III Sybergy 
NEW BM III Attack Speed
Episode 10 Skills

Weekly Saint ForceCalibur Event
Weekly Arcane Golem Event

Safe Guards Drops z dungów
Max CritRate/CritRate scrolls dropią

auh4qxpe.png
WWW:

Zapraszam do gilldi VirtusPRO piszcie do Maniu albo Shibby
273511408998783345728.png
Opublikowano

Serwer jest praktycznie nowy, dużo osób nie gra, a polaków jest garstka, prócz mnie i Shibbiego widzialem może z trzech. Nie jest to polski serwer, ale zrobiliśmy polską gildie i mam nadzieje że zbierze się ekipa :3

Opublikowano

Po testach gimnazjalnych może tam do Was zajrzę ;) Dawno w Cabala nie grałem, a skoro serwer polecacie ;D

Opublikowano

Po testach gimnazjalnych może tam do Was zajrzę ;) Dawno w Cabala nie grałem, a skoro serwer polecacie ;D

Rozkazuje Ci wbić gimbusie mój :D

@UP wtf jaki crap? to ze jest na gotowcach to nie znaczy ze crap... Event calkiem spoko zrobiony w 100% przez nich

273511408998783345728.png
Opublikowano

Up 

Powiedz mi jaki sens jest grania na servie easy z Hard Alz ? bo ja nie kumam takiego czegos i jeszcze te bosy ''króliki" no prosze moja mlodsza siostra by lepsze bosy wybrala

na gotowcach hmmm to swiatczy tylko o niedorozwoju tworcow tego servera bo choiaz mogli sklepy ozmianiac ale gdzie po co jak sciagne tak wstawie, co jakis czas zerkne jak cos sie zmieni zmienie tez zdanie na temat servera 

Opublikowano

Wybieranie bossów nie ma tu nic do rzeczy, po prostu gdyby dał dynie to by nie pasowało za bardzo na wielkanoc xD ale nie wiem, ja się nie znam. Ja lubie takie serwery, fajnie zrobiony T-point shop, niedługo dodadzą cc shop. Serwer bez lagów i bugów co też jest ważne. GM'i nie spinają tylko pomagają w razie pytań, rzucają blessy gdy są online. Dla mnie serwer dobre 8/10 jak nie 9/10, ale to też kwestia gustu :)

Opublikowano

dzisiaj zrobilem sobie nowa postac by cos sprawdzic czy wsyscy sa tacy pomocni okazalo sie ze nie bo podpowiedzial mi co mam robic Anglik a nie polak wiedz WITAMY W POLSCE TU CIE WYPCHAJA JAK KRULIKA !!!

Opublikowano

Przy włączeniu launchera wszystko gra robi się update itd., ale kiedy nacisnę "START" nic się nie dzieje zero reakcji . Czy też macie taki problem ?? 

@Edit

Uruchomienie Launchera jako Administrator pomoglo . Pytanie nieaktualne :) ( cholerny win8)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Na servie dużo się zmieniło!

Są nowe NPC w BI, DS i GD, gdzie za Alz można kupić kostiumy, pety, option scrolle itd.

Na TG dodano bossy, są też nowe pety i buffy.

Dodano dungeon Nostalgia Forest i FT2 Awakened.

Zaczynamy grę z Class Rank 14.

Top 5 voterów jest co tydzień nagradzanych CC.

Zapraszam do gry!

http://infernocabal.com/

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Grałem przez pewien czas, ale sam serwer w sobie nie powala. Jak szukacie czego na dłuższą metę to nie polecam zaczynania tutaj gry.

@antekasfalt Na czym on polega? SS?

SS = Screen Shot - Obrazek / Zrzut Ekranu.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...